برخورد تانکر سوخت با عزاداران حسینی

کد خبر: ۷۸۶۰۴
| |
9624 بازدید
|
۵
رییس پلیس ترافیک شهری گفت: یک دستگاه تانکر سوخت در برخورد با عزاداران حسینی در کمر بندی اردبیل دو کشته و 6 مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش شبکه ایران سرهنگ مهرایی رییس پلیس ترافیک شهری گفت: یک کامیون تانکر سوخت در کمربندی دوم شهر اردبیل با عزاداران حسینی که در حال عبور از عرض بزرگراه بودند برخورد کرده و 2 کشته و 6 زخمی برجای گذاشت.

سرهنگ مهرایی با اشاره به عدم وجود استاندارد‌های جاده‌ای در این کمربندی افزود: این اتوبان که به تازگی احداث شده بود فاقد سیستم روشنایی، تجهیزات ایمنی و علائم راهنمایی بوده و با توجه به این مشکلات و همچنین مه‌آلود بودن جاده این حادثه رخ داده است.

وی افزود: کارشناسان راهنمایی علت تصادف را عدم توجه به جلو توسط راننده و همچنین عدم نصب علائم راهنمایی و نبود نور کافی عنوان کرده و هر کدام از آنها را 50 درصد مقصر تشخیص دادند.

وی خاطر نشان کرد: با هماهنگی انجام شده با حضور دادستان در محل،کمربندی دوم اردبیل تا زمانی که کاملا رفع عیب گردد بسته شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
اينجامقصرالان كيست واقعا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
همه اين مشکلات و مصائب در موضوع ترافيک به دليل ناکارايی مسئولين راهنمايی و رانندگی است.
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
کی گفته کسی که برای سرور آزادگان عزاداری میکند باید جاده را ببندد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
اخه دسته تو جاده کمر بندی چکار میکرده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
آخه هیت عزاداری وسط اتوبان چی کار می کنه ؟!!؟ همه چزمون قاطی شده ها !! دیگه این شده مزاحمت نه عزاداری. اوتوبان جای ماشین هست نه سوگواری.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی