آخرین آمار تلفات سعودی‌ها در جنگ با گروه حوثی

«المحیط» در این باره نوشت: عربستان بر این باور است که جنگ در منطقه شیعه‌نشین الصعده رو به پایان بوده و ارتش عربستان به الحوثی‌ها پیام داده که اگر تا 24 ساعت آینده از منطقه «الجابریه» عقب‌نشینی نکنند با بمباران این شهرک روبه‌رو خواهند شد.
کد خبر: ۷۸۴۷۲
|
۰۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۷ 23 December 2009
|
14304 بازدید

خالد بن سلطان، معاون وزیر دفاع عربستان، با انتشار بیانیه‌ای تلفات نظامیان عربستان در جنگ با مبارزان الحوثی را اعلام کرد.

به گزارش «تابناک»، بنا بر این بیانیه، 73 نفر از نظامیان عربستان در این جنگ کشته و 26 نفر نیز ناپدید شده‌اند.

شمار مجروحان 470 نفر اعلام شده که شصت تن از مجروحان همچنان بستری هستند و دوران درمان خود را  می‌‌گذرانند.

پایگاه خبری «المحیط» در این باره نوشت: عربستان بر این باور است که جنگ در منطقه شیعه نشین الصعده رو به پایان بوده و ارتش عربستان به الحوثی‌ها پیام داده که اگر تا 24 ساعت آینده از منطقه «الجابریه» عقب‌نشینی نکنند با بمباران این شهرک روبه‌رو خواهند شد.

از حدود 45 روز پیش، ارتش عربستان رسما وارد جنگ با شیعیان معترض یمنی شده و از پیشرفته‌ترین ادوات جنگی برای سرکوب این گروه بهره گرفته است.

در همین حال، منابع غیر رسمی می‌گویند که تلفات سعودی‌ها و البته ارتش یمن، رقمی بالاتر از این بوده و آنها برای حفظ روحیه مردم و ارتش خود از بیان آمار واقعی خودداری می‌کنند.

همچنین توجه به این نکته که رقم رسمی اعلام شده نیز با در نظر داشتن توانمندی‌ها و امکانات ارتش عربستان رقم بالایی است، ضروری است، زیرا این موضوع، نشانگر ضعف ارتش سعودی بیش از گذشته است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
به این میگن وهابیت ، بی هیبت !!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
مرگ بروهابيون ضد بشر يك گروه از شيعيان براي گرفتن حق و حقوق بيشتر به دولت خود معترض بودند به وهابين كثافت عربستان چه مربوط انشاالله تلفات آنها آنقدر بشود كه اين استان شيعه نشين يمن را رها كنند بحق نامي حق
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
آي من خوشم ميشه اين سعوديا رو مي‌كشن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
رفتار مخالفين تشيع اعم از وهابي‌ها و صهيونيستها با شيعيان اينچنين است.
اگر اينان به مرزهاي ايران برسند، معلوم نيست چه نقشه‌اي براي ايران داشته باشند
پس آدم عاقل به صورت فعالانه جنگ را به بيرون مرزها هدايت کرده و از عقايد خود دفاع مي‌نمايد و در اين راه از تمامي همراهان خود حمايت مي‌کند.
رفتار ايران در قبال ساير همفکران تشيع مثل لبنان و فلسطين و ... بايد حمايت در راستاي تضعيف جريان ضد شيعي باشد.
ناشناس
|
China
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
اگر انها گفتند 76 نفر کشته شده حتما 760 نفر به هلاکت رسیدند. ما شاااله حوثی. ترا خدا به این مبارزان چیزی برسانید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
مرگ بر وهابیت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
قصد توهین ندارم ، فقط میخوام بگم که جای خرج و هزینه توی کشورهای دوری مثل ونزولا (کفار) ، بهتر نبود به شیعیان اطراف کمک میکردیم ؟؟؟
به نظر من کمک به شیعیان مهمتر از کمک به دوستانه اهل تسنن فلسطینیه .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
با سلام
لطفا درج نمایید
اونقدر که آمریکا و غرب و دشمنان اسلام به نزدیک شدن زمان ظهور اعتقاد دارند ما شیعیان نداریم.آمریکا هم فهمیده که نزدیک ظهور آقا انقلابی از یمن شروع میشه و الان میخوان به خیال خودشون از اون جلوگیری کنند !
ناشناس
|
-
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
درود بر مبارزان راه حق
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
خوش به حاله شیعه های یمن که دلشان به ما گرمه!!!!و میدونن، درسته که کمکی بهشون نمیکنیم ولی در خاطر ما جاویدان هستند!!!!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت