ابومسلم با مظلومی مذاكره‌ نداشت

اگر از سوي باشگاه ابومسلم با من تماس صورت بگيرند بايد روي اين مسئله فكر كنم و هنوز تصميمي در اين مورد نگرفتم و مي‌دانم كار در اين شرايط واقعا سخت است.
کد خبر: ۷۸۴۰۶
|
۰۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۵ 22 December 2009
|
1780 بازدید
پرويز مظلومي گفت: باشگاه ابومسلم در روزهاي اخير مذاكره‌اي با من نداشته است.

سرمربي پيشين تيم فوتبال مس كرمان در گفت‌وگو با ايسنا، در خصوص شايعات اخير مبني بر مذاكرات مديران ابومسلم با وي براي سرمربيگري ابومسلم، تصريح كرد: پيش از حضور كاظمي در ابومسلم براي قبول سرمربيگري اين تيم مذاكراتي با من انجام شد اما من گرفتار باشگاه مس بودم و نتوانستم به ابومسلم بيايم و در حال حاضر هم مذاكره‌اي صورت نگرفته است.

وي افزود: اگر از سوي باشگاه ابومسلم با من تماس صورت بگيرند بايد روي اين مسئله فكر كنم و هنوز تصميمي در اين مورد نگرفتم و مي‌دانم كار در اين شرايط واقعا سخت است.

مظلومي تاكيد كرد: پيش از هر چيز اميدوارم مشكل فرهاد كاظمي حل شود و وي بتواند با ابومسلم همكاري كند و به عنوان سرمربي در اين تيم بماند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت