افشای پشت پرده اغتشاشات دی ماه در ایران

کد خبر: ۷۸۳۶۵۹
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸ 17 March 2018
|
10737 بازدید

یک دیپلمات پاکستانی اعلام کرد که مقامات پاکستانی درخواست آمریکایی ها مبنی بر تسهیل ورود برخی افراد به خاک ایران به دنبال اغتشاشات دی‌ماه گذشته را رد کرده اند.

به گزارش مهر به نقل از پاکستان تریبون، یک دیپلمات پاکستانی اعلام کرد که آمریکایی ها در پی اغتشاشات دی‌ماه گذشته در ایران برای دامن زدن و بهره برداری از اوضاع، از مقامات پاکستانی درخواست کرد تا ورود بعضی افراد را به خاک ایران تسهیل کند و از آنها حمایت های لازم را به عمل آورد، که این درخواست با پاسخ قاطع مقامات پاکستانی مواجه شد.

این دیپلمات پاکستانی با اشاره به سیاست های تنش‌زای آمریکا در منطقه افزود: روابط اسلام آباد و تهران برای ما امری مهم و راهبردی است و حاضر به تضعیف این روابط آن هم به دست خودمان نیستیم. و اسلام آباد در امور داخلی کشورهای همسایه به هیچ وجه دخالت نمی کند.

وی همچنین درخصوص این مسئله که آیا از کشورهای دیگر نیز چنین درخواستی شده است یا نه، اظهار بی اطلاعی کرد.

سفیر آمریکا در اسلام آباد، این درخواست آمریکایی ها را به مقامات پاکستانی، منتقل کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت