صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رفتارهاي عجيب بازيکناني که مي فهمند در ترکيب نيستند؛

خواسته طالب‏لو محمدی را مصدوم کرد!

البته رفتار محمدي براي هيچ کس عجيب نبود. همه مي دانستند او پس از آنکه مي شنود طالب لو قرار است در چارچوب دروازه قرار بگيرد خودش را به مصدويت خواهد زد. همين طور هم بود؛ هر چه غلامپور اصرار کرد محمدي از تمرين طفره رفت و حتي آن روز دو دروازه بان که هفته قبل با هم آشتي کرده بودند دوباره کلامي با هم حرف نزدند!
کد خبر: ۷۸۳۰۹
| |
2731 بازدید

صمد مرفاوي در آستانه بازي با ملوان با ترديدهايي در چارچوب دروازه تيمش رو به روست.

به نوشته قدس؛ پس از اينکه سيد مهدي رحمتي مصدوم شد، وحيد طالب لو از موقعيت استفاده کرد و از بهزاد غلامپور خواست تا به مرفاوي بگويد در اين بازي او را به ميدان بفرستد.

اين خواسته خيلي زود از سوي غلامپور به مرفاوي انتقال داده شد تا او هم در جريان درخواست وحيد قرار بگيرد. اوايل هفته جاري بود که خبر مصدوميت سيد مهدي رحمتي در رسانه ها منتشر شد و حتي از سوي پزشکان باشگاه سپاهان اعلام شده ممکن است اين مصدوميت باعث دوري چند ماهه او از ميدان بشود. همين اخبار طالب لو را وسوسه مي کرد تا دوباره شانس خود را در چارچوب دروازه تيم ملي آزمايش کند.

وحيد طي سالهاي اخير هميشه مرد دوم چارچوب دروازه تيم ملي لقب گرفته است و هميشه آرزو مي کرد روزي به او هم شانس بازي برسد و خب چه شانسي بهتر از مصدوميت مهدي رحمتي؟! البته بازي کردن طالب لو در تيم ملي به بازي کردن او در تيم باشگاهي اش منوط است.

طالب لو هم اين موضوع را مي داند و با علم به اينکه در شرايطي مي تواند در قفس توري تيم ملي قرار بگيرد که در باشگاهش به مرد اول چارچوب دروازه تبديل بشود شانس او تقويت خواهد شد.

به همين دليل طالب لو پيشدستي کرد و خواسته خود را به گوش مرفاوي رساند. به محض آنکه طالب‏لو اين خواسته را مطرح کرد محمدي هم از طريق دوستان مشترک خود با وحيد در جريان ماجرا قرار گرفت تا صحنه هاي جالبي در تمرين استقلال رخ دهد.

وقتي استقلالي ها مي خواستند تمرين عصر يکشنبه خود را در ورزشگاه شهيد دستگردي برگزار کنند، محمدي خودش را به مصدوميت زد. بعد شايعه شد او نمي تواند در بازي با ملوان براي استقلال بازي کند. حتي آن روز محمدي فقط دور زمين دويد تا احتمال بازي نکردنش برابر ملوان قوت بگيرد.

البته رفتار محمدي براي هيچ کس عجيب نبود. همه مي دانستند او پس از آنکه مي شنود طالب لو قرار است در چارچوب دروازه قرار بگيرد خودش را به مصدويت خواهد زد. همين طور هم بود؛ هر چه غلامپور اصرار کرد محمدي از تمرين طفره رفت و حتي آن روز دو دروازه بان که هفته قبل با هم آشتي کرده بودند دوباره کلامي با هم حرف نزدند!

شايعات هر روز قوت مي گرفت و حتي گفته شد مرفاوي به دليل اينکه از عملکرد محمدي در بازي با فولاد چندان هم راضي نيست قصد دارد در اين بازي بار ديگر وحيد را در چارچوب دروازه قرار بدهد. هر چند محمدي سعي مي کند اوضاع را معمولي جلوه بدهد.

او در گفتگويي با يکي از دوستان مطبوعاتي اش گفته: دروازه بان استقلال منم! چون آقا بهزاد گفته به اين شايعات توجه نکن و خودت بازهم در چارچوب دروازه قرار مي گيری!

به هر حال بايد منتظر ماند. تا ساعاتي ديگر مشخص مي شود چه کسي دروازه بان اول استقلال در بازي برابر ملوان است، وحيد طالب لو يا محمد محمدي که در بازيهاي گذشته در چارچوب دروازه استقلال قرار گرفته است.

آيا مرفاوي تسليم خواسته وحيد خواهد شد يا او همچون هفته هاي اخير محمدي را در قفس توري استقلال قرار خواهد داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟