صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اینیستا: دوست ندارم به رئال برخورد کنیم

کد خبر: ۷۸۳۰۳۳
| |
5513 بازدید

بارسا که در بازی رفت برابر چلسی به تساوی 1-1 دست یافته بود، امشب 2-0 در نوکمپ پیروز شد و راهی دور بعد لیگ قهرمانان شد.

به گزارش تابناک ورزشی، جمعه در نیون سوئیس مشخص خواهد شد که از بین یوونتوس، رم، سویا، رئال، سیتی، بایرن و لیورپول، کدام تیم حریف بارسا خواهد شد. اینیستا، کاپیتان بارسا که مصدوم بود و معجزه وار به بازی امشب رسید، در پایان دیدار گفت:« از قبل با مربی هماهنگ کرده بودم که نیمه اول را بازی کنم و در ابتدای نیمه دوم تعویض شوم. فکر می کنم تلاشم برای رسیدن به این بازی ارزشش را داشت.در دو سال گذشته، تجربه خوبی از مصاف با تیم هایی با سبک بازی مشابه چلسی به دست آورده بودیم و تیم امشب به خوبی جواب داد. در برخی دقایق دچار سختی شدیم ولی خوشبختانه در استفاده از موقعیت ها عالی بودیم.»

 مسی:« او مثل همیشه تفاوت ها را رقم زد. در اختیار داشتن مسی برای ما یک موهبت بزرگ است. امیدوارم در بازی های بعدی نیز مسی کمک کند به اهدافمان برسیم. در لیگ قهرمانان تنها یک شب بد منجر به حذف شما خواهد شد.»

 قرعه یک چهارم:« دوست ندارم با رئال و سویا برخورد کنیم؛ چون به خوبی از یکدیگر شناخت داریم. البته مهم حضور در یک چهارم بود.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار