میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

160 حریق و یک انفجار در آخرین چهارشنبه سال

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از 160 انواع حریق در تهران خبر داد.
کد خبر: ۷۸۲۶۰۴
| |
2710 بازدید

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از 160 انواع حریق در تهران خبر داد.

سید جلال ملکی در جمع خبرنگاران درباره آخرین آمار حوادث شب چهارشنبه آخر سال گفت: شب خوب و تقریبا آرامی داشتیم و این موضوع را سازمان‌های دیگر نیز تایید می‌کنند.

او با اشاره به اینکه این آمار از ساعت 16:30 تا 22:30 است، گفت: این مدت 160 مورد حریق از انواع مختلف مسکونی، تجاری، فضای سبز، سطل آشغال و ... گزارش شده است. این 160 مورد شامل تمامی اعزام‌های نیرو بوده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی با اشاره به انفجارهای مواد محترقه خاطرنشان کرد: انفجار مواد محترقه در سال 94 سه مورد، سال 95 دو مورد و سال 96 یک مورد بوده است. همچنین از بامداد امروز تنها سه مورد انفجار گزارش شده است.

ملکی با بیان اینکه همه مردم این شب بیرون از منزل بودند ولی حادثه خاصی نداشتیم، گفت: خوشبختانه قبل از شروع مراسم چهارشنبه سوری از طریق اطلاع‌رسانی به موقع مردم چندین مورد مواد محترقه کشف و ضبط شده است.

ملکی تصریح کرد: از رفتار خوب مردم که باعث کاهش تلفات و صدمات جانی و مالی در این شب شده کمال تشکر را داریم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات