صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

حزب جبهه ملی فرانسه ریاست افتخاری بنیانگذارش را لغو کرد

حزب راست افراطی جبهه ملی فرانسه به طور کامل روابطش را با بنیانگذارش یعنی ژان ماری لوپن قطع و دخترش مارین لوپن را برای یک دوره جدید در مقام رهبری حزب ابقا کرد.
کد خبر: ۷۸۱۷۶۴
| |
1682 بازدید

حزب راست افراطی جبهه ملی فرانسه به طور کامل روابطش را با بنیانگذارش یعنی ژان ماری لوپن قطع و دخترش مارین لوپن را برای یک دوره جدید در مقام رهبری حزب ابقا کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، حزب جبهه ملی فرانسه در جریان کنگره خود همچنین مارین لوپن را مجدد برای یک دوره جدید به عنوان رهبر حزب انتخاب کرد در حالی که وی تنها کاندیدا برای تصدی این سمت محسوب می شد. در عین حال در این کنگره اعضای جدید هیات ۱۰۰ نفره شورای حاکم بر این حزب نیز معرفی شدند.

حزب جبهه ملی فرانسه امروز (یکشنبه) در توئیتی نوشت که بیش از ۷۹ درصد اعضایی که در رای گیری در کنگره حزب شرکت کرده بودند اساسنامه جدید این حزب را که شامل لغو سمت ریاست افتخاری مادام العمر ژان ماری لوپن بر حزب بوده تصویب کرده‌اند.

این حزب در سال ۲۰۱۵ او را در ارتباط با یک سری اظهاراتش علیه یهودیان اخراج کرد اما ریاست افتخاری او را لغو نکرده بود. رای گیری امروز در کنگره این حزب راست افراطی یک ضربه بزرگ به ژان ماری لوپن ۸۹ ساله است که در سال ۱۹۷۲ نخستین بار این حزب را بنیان نهاد  و در سال ۲۰۰۲ نیز کاندیدای ریاست جمهوری این حزب در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه بود.

تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات