ستاره الجزیره به تیم ملی مراکش دعوت شد

کد خبر: ۷۸۱۴۱۲
| |
5055 بازدید

بازیکن تیم فوتبال الجزیره به تیم ملی مراکش دعوت شد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیمهای ملی فوتبال به خصوص آنهایی که در جام جهانی 2018 روسیه حضور خواهند داشت، خود را برای بازی های دوستانه ماه مارس آماده می کنند و در روزهای موسوم به "فیفادی" به مصاف حریفان تدارکاتی خود خواهند رفت. 

تیم ملی مراکش، رقیب ایران در گروه B جام جهانی هم در روزهای مقرر شده از سوی فیفا دو بازی تدارکاتی با تیم های صربستان و ازبکستان دیدار می کند. هروه رنارد، سرمربی فرانسوی تیم مراکش در بین اسامی دعوت شده به تیم ملی نام مبارک بوسوفا را نیز قرار داده است. این بازیکن باتجربه، در تیم الجزیره امارات بازی می کند و طی روزهای آتی هم با تیم باشگاهی خود به تبریز سفر می کند تا با نماینده ایران روبرو شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت