صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

رفع فیلتر توییتر در حال بررسی است

کد خبر: ۷۸۱۰۷۸
| |
5186 بازدید
|
۱
معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی گفت: مسئله رفع فیلتر شبکه اجتماعی توییتر در معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی در حال بررسی است.

سعید مهدیون، معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا درباره وعده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای رفع فیلتر شبکه اجتماعی توییتر و صحبت‌های مطرح شده مبنی بر پیگیری و تعیین تکلیف شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده در شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی گفت: توییتر یا شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده در ایران هیچ مسئله‌ای در زمینه مقررات گذاری یا تدوین مقررات برای رفع فیلترینگ ندارد و مسئله فیلترینگ آن‌ها به دلیل مسائل امنیتی و مصادیق مجرمانه است که نیاز دارد تا سطوح عالی نظام در کنار ملی فضای مجازی برای رفع فیلتر تلاش کنند.

مهدیون تاکید کرد: مسئله رفع فیلتر شبکه اجتماعی توییتر از سوی وزیر ارتباطات همواره پیگیری می‌شود و در شورای عالی فضای مجازی نیز با نگاه مثبتی مطرح شده است؛ در حال حاضر در معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی رفع فیلترینگ توییتر به عنوان یک اقدام اساسی و مهم در حال بررسی است.

معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی افزود: تعیین تکلیف شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده ضروری است و باید به صورت اساسی بررسی شود. توییتر تعداد زیادی کاربر ایرانی و خارجی از جمله مسئولان لشگری و کشوری دارد و مردم در آن با دنیا در تعامل هستند که باعث شده تا این شبکه اجتماعی ابزاری کاربردی برای تحقق دیپلماسی عمومی و گفت‌وگو با دنیا به شمار برود.
ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
از سال 88 در حال بررسی است. نگران نباشید. هنوز وقت هست.
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار