ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تیراندازی در دبیرستانی در ایالت «آلاباما» آمریکا

کد خبر: ۷۸۰۷۵۵
| |
3522 بازدید
منابع خبری بامداد پنجشنبه از وقوع تیراندازی در دبیرستان ایالت »آلاباما» در آمریکا و کشته شدن یک دانش آموز خبر دادند.

به گزارش فارس، منابع خبری بامداد پنجشنبه از وقوع یک تیراندازی در دبیرستان ایالت »آلاباما» در آمریکا خبر دادند.

ارزیابی‌های اولیه پلیس، این تیراندازی را یک حادثه تصادفی می‌داند. رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند در این حادثه یک نفر کشته و یک نفر دیگر به شدت مجروح شده است.

نحوه وقوع این حادثه هنوز مشخص نیست. پلیس اعلام کرده فرد کشته شده یک دختر دانش‌آموز 17 ساله است.

این اتفاق در حالی رخ داده که تیراندازی چند هفته پیش در مدرسه‌ای در ایالت فلوریدای آمریکا بار دیگر بحث‌ها پیرامون آزادی حمل سلاح در آمریکا را بر سر زبان‌ها انداخته است.

 با آنکه آمریکا حدود 5 درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به 31 درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

داده‌هایی که «سی‌ان‌ان» بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کنگره آمریکا ارائه کرده نشان می‌دهد آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی از (48٪) از کل 650 میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟