کارشناس داوری:هردو ۲پنالتی العین صددرصد اشتباه بود
«داور مالزیایی برای این مسابقه خیلی کوچک بود.» این جمله اغلب کارشناسان داوری پس از بازی امشب استقلال در امارات است . یکی از کارشناسان داوری فوتبال ایران گفت: داور با اشتباه مسلم ۲ پنالتی به سود العین اعلام کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، داود رفعتی در مورد نحوه قضاوت امیر ال بن یعقوب در بازی استقلال و العین امارات گفت: در دقیقه 8 باید به فرشید اسماعیلی بخاطر خطای روی بازیکن شماره ۱۰ العین کارت زرد نشان میداد. این داور مالزیایی در دقیقه 30 در اعلام اوت اشتباه کرد و در حالی که باید به نفع استقلال اوت اعلام می کرد ، این پرتاب را به اشتباه در اختیار العین قرار داد. در دقیقه 34 کمک داور دوم در اعلام آفساید تیام اشتباه کرد و در حالیکه مهاجم استقلال در موقعیت خوب گلزنی قرار داشت به اشتباه آفساید گرفته شد. در دقیقه 37 داخل محوطه جریمه العین خطایی بروی تیام رخ نداد.
رفعتی در مورد پنالتی اعلام شده به سود العین در نیمه دوم گفت: داور مالزیایی به اشتباه به ضرر استقلال پنالتی اعلام کرد. پنالتی که نشان از ضعف داور مالزیایی بود. در دقیقه ۸۲ هم روی تیام خطای پنالتی رخ نداد زیرا اول مهاجم استقلال مرتکب خطا شده بود. این داور مالزیایی برای این مسابقه داور بسیار کوچکی بود و باید داوری بهتر و بزرگتر برای این مسابقه انتخاب می شد. پنالتی دومی هم که برای العین اعلام شد پنالتی درستی نبود.



