صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نامه آیت‌الله یزدی به رئیس‌جمهور

کد خبر: ۷۷۸۴۹۰
| |
8962 بازدید
|
۱
آیت‌الله محمد یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اواخر بهمن‌ماه از ارسال نامه این نهاد عالی حوزوی به رییس جمهور و تذکر درباره مشکلات کشور و ضرورت رسیدگی به آ‌ن‌ها خبر داد.

در همین زمینه حجت‌الاسلام محمود رجبی عضو جامعه مدرسین در گفت‌و‌گو با فارس، از جزئیات بخشی از نامه آیت‌الله یزدی به رئیس‌جمهور در زمینه‌های مختلف خبر داد.

وی اظهار داشت: بخش عمده‌ای از این نامه به موضوع «فضای مجازی» اختصاص داشت و مطالبی در این زمینه خطاب به رئیس‌جمهور در نامه منعکس شده بود.

عضو جامعه مدرسین درباره انتشار عمومی این نامه نیز تصریح کرد: این موضوع بستگی به تصمیم جامعه مدرسین دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۰
چرا آقای یزدی در دوره احمدی نژاد نامه نگاری نمی فرمودند .
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی