صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری ۲۴۱ نفر از اراذل و اوباش تهران

کد خبر: ۷۷۸۰۴۴
| |
5262 بازدید
|
۲

رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۲۴۱ نفر از اراذل و اوباش تهران خبر داد و گفت: متأسفانه ۶۳ نفر نوجوانان زیر ۱۸ سال بوده که پس از دستگیری تحویل خانواده‌های خود شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای طرح دستگیری اراذل و اوباش پایتخت که توسط پلیس اطلاعات و امنیت تهران بزرگ برگزار شد، اظهار کرد: در ادامه سلسله عملیاتهای پلیس علیه اراذل و اوباش از روز گذشته با هماهنگی مقام قضایی عملیات گسترده‌ای در سراسر پایتخت به اجرا درآمد و طی آن 78 عملیات برگزار شد و 98 واحد صنفی که عمدتا پاتوق این افراد بود از جمله باشگاه‌های بدنسازی و قهوه خانه‌ها مورد نظارت و کنترل قرار گرفت.

وی ادامه داد: براساس عملیات روز گذشته 241 نفر از اراذل و مزاحمین نوامیس در محلات مختلف دستگیر شدند که در این میان 40 نفر از دستگیر‌شدگان جزو افرادی بودند که مردم خواستار دستگیری آنها شده بودند.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه در این عملیات 54 پارک و تفرجگاه نیز پاکسازی شد،گفت: این افراد عمدتا دارای جرایم مختلف از جمله چاقوکشی، اردوکشی، زورگویی با سلاح، تخریب اموال مردم درگیری دسته جمعی و خرید و فروش مواد محترقه بودند که از میان این افراد متأسفانه 63 نفر نوجوانان زیر 18 سال بوده که پس از دستگیری تحویل خانواده‌های خود شدند.

رحیمی خاطرنشان کرد: در این عملیات 9 قبضه سلاح جنگی کلت و لوله بلند، 170 قمه و 95 کیلو مواد محترقه دست‌ساز و مشروبات الکلی کشف و ضبط شد.

وی در پایان بر برخورد قاطع پلیس با هرگونه اوباشگری تأکید کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۸
اعدام شوند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۸
مطمعن باشيد هفته بعد در همان پاتوق ها خواهند بود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟