ادعای عجیب وکیل قائدی:عدالت نیست که همه مجرمان مجازات شوند!
وکیل گناوه ای مهدی قائدی در مورد اینکه تا چه اندازه موکل خود را در پرونده تصادف مرگبار این ستاره، مقصر می داند گفت: من همه دفاعیاتم را به دادیار پرونده تحویل داده و می دهم و اظهار نظر خارج از دادگاه و دادسرا به این موضوع هیچ کمکی نمی کند.توقع ما این است مسائل مطرح شده در رسانه ها روند رسیدگی پرونده را تحت الشعاع قرار ندهد. باید توجه کنیم که افراد قبل از محاکه قربانی نشوند.
به گزارش تابناک ورزشی، این وکیل در ادامه صحبت هایش به مسایل بی ربطی پرداخت که تنها بازی با احساسات خانواده شاکی است:«کدام یک از ما می تواند خود را به جای مهدی قائدی قرار دهد و هر لحظه تصویر صمیمی ترین دوستش را در نظر داشته باشد که اکنون دیگر نیست؟ مادر داغدیده و دلشکسته احمدرضا بهتر از هر کسی حال و روز مادر مهدی قائدی را درک می کند. بعضی مطالب رسانه ای روح احمدرضای عزیز و خاطر خانواده او را هم مکدر می سازد. فراموش نکنیم این دو جوان همه ساعات را با هم بوده اند. اگر امروز احمدرضای عزیز در میان ما بود آیا راضی به یک لحظه ناراحتی دوستش بود؟!»
او افزود: عدالت این نیست که همه مجرمان مجازات شوند. عدالت آنجاست که بیگناهی مجازات نشود. آیا به گمان ما مهدی قائدی و مادرش امروز کمتر از خانواده شاکر داغدارند؟ آیا برخی جو سازی های رسانه ای ماحصلش کمرنگ کردن اقدام پهلوانانه خانواده شاکر در مبحث اهدای اعضای فرزندشان نیست؟ من نه به عنوان وکیل دخیل در پرونده که به عنوان عضوی از جامعه مقابل این همه بزرگواری این خانواده تعظیم می کنم.
نویسنده محترم!!!! منظور شما از نگارش این متن ، احیاناً خدای نکرده جو دادن به خانواده دوست قائدی و شاکی تر کردنشون که نیست؟؟؟؟؟؟
خدای نکرده مشکلی با قائدی نداری که؟؟؟؟؟؟؟؟



