صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفر ظریف به چند کشور اروپای شرقی

کد خبر: ۷۷۷۶۲۳
| |
2961 بازدید

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: محمدجواد ظریف از امروز دوشنبه به منظور تبادل نظر و گفت‌وگو با مقامات کشورهای صربستان، بلغارستان، کرواسی و بوسنی به منطقه بالکان و اروپای شرقی سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه از امروز دوشنبه به منظور تبادل نظر و گفتگو با مقامات کشورهای صربستان، بلغارستان، کرواسی و بوسنی به منطقه بالکان و اروپای شرقی سفر می کند.

قاسمی افزود: یک هیات بلند پایه سیاسی و همچنین یک هیات اقتصادی متشکل از تعدادی از بنگاه ها و کارآفرینان اقتصادی از بخش های خصوصی و دولتی وزیر امور خارجه را در این سفر همراهی می کنند.

قاسمی دیدار و گفتگو با وزرای امور خارجه و دیگر مقامات عالی رتبه این کشورها و نیز برگزاری همایش مشترک با تجار و بازرگانان ایرانی و کشورهای یاد شده را از جمله برنامه های وزیر امور خارجه در این سفر اعلام کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟