تاکید رییس جمهور بر ایجاد نظام عادلانه جهانی
به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای احمدی نژاد صبح جمعه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه دانمارک حاضر دراجلاس جهانی تغییرات آب و هوا در کپنهاک با تاکید بر اینکه جهان نیازمند تغییرات واقعی است گفت: احترام به همه انسان ها و حقوق ملت ها و عدالت و خداپرستی به طور فراگیر محقق خواهد شد.
کد خبر: ۷۷۷۶۱
| | 2313 بازدید
رئیس جمهوری اسلامی ایران، جهان را در آستانه تحولات بزرگ و آغاز دوران جدید دانست و تصریح کرد: باید نظام های مبتنی بر پاسخگویی به نیازهای بشر بر اساس عدالت در جهان ایجاد شود.به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای احمدی نژاد صبح جمعه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه دانمارک حاضر دراجلاس جهانی تغییرات آب و هوا در کپنهاک با تاکید بر اینکه جهان نیازمند تغییرات واقعی است گفت: احترام به همه انسان ها و حقوق ملت ها و عدالت و خداپرستی به طور فراگیر محقق خواهد شد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه مارکسیسم نتوانست به نیازهای بشر پاسخ بدهد ، گفت: نظام مادی سرمایه داری هم به پایان راه رسیده و غرب در حل مسایل جهانی همچون فلسطین ، عراق و افغانستان و رفع مشکلات اقتصادی ناتوان است.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه امروز به جای تفاهم و همدلی ، کینه ورزی از سوی نظام سلطه در جهان نهادینه می شود ، تاکید کرد: خداوند انسان ها را برای زندگی در صلح، برادری و دوستی خلق کرده است ؛ نه اینکه آدم های بی گناه در عراق ، افغانستان و فلسطین کشته شوند و سلاح های کشتار جمعی از جمله بمب اتم به طور روز افزون ساخته شود.
رییس جمهورخاطر نشان کرد: خاورمیانه دهها سال برای تامین منافع نظام سلطه مورد هجوم است.
دکتر احمدی نژاد با اشاره به تناقض گویی غرب درباره مسایل مختلف اظهار داشت: دموکراسی و آزادی به عنوان حقوق اولیه بشر دستخوش تفسیرهای گوناگون در راستای تامین منافع قدرت های استعماری و استکباری است.
رئیس جمهور آب و هوا را ابتدایی ترین عرصه زندگی مشترک همه بشریت برشمرد و خاطرنشان کرد: کسانی که بیشترین آلودگی را ایجاد می کنند بیشتر از همه طلب کار هستند و کمترین تعامل و تعهدات را برای رفع مشکلات دارند.
دکتر احمدی نژاد در ادامه به سوالات بیش از صد خبرنگار حاضر در این نشست مطبوعاتی پاسخ گفت.
گزارش خطا