ته چین؛

طرز تهیه نرگسی

کد خبر: ۷۷۷۴۹۵
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸ 26 February 2018
تعداد بازدید : 853
کد خبر: ۷۷۷۴۹۵
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸ 26 February 2018
|
7480 بازدید
بازدید 7480
نرگسی یا گل در چمن، غذایی ایرانی است که با تخم مرغ ساخته می‌شود و به دلیل شباهت رنگ‌هایش (زرد و سفید و گاه سبز) به گل نرگس این نام را گرفته است. این غذا بسیار شبیه املت اسفناج است و با پیاز داغ، تخم مرغ، اسفناج و گاه سیر پخته می‌شود. طرز تهیه این غذا با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟