صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرد سال آمريكا با گالاكسي تمديد كرد

مطابق اين قرارداد لاندون دنووان دستمزد بيشتري نسبت به آنچه در طول سال مي گيرد و معادل 900 هزار دلار است، دريافت خواهد كرد.
کد خبر: ۷۷۷۳۴
| |
2019 بازدید

مرد سال فوتبال آمريكا اقدام به تمديد قرارداد با باشگاه لوس آنجلس گالاكسي كرد.

به گزارش فارس و به نقل از واشنگتن پست "لاندون دنووان" با اين باشگاه كاليفرنيايي پس از مدتي بحث و مذاكره به توافق رسيد و روز گذشته قراردادش را تا دو سال و نيم ديگر تمديد كرد.

اين بازيكن 27 ساله كه در پايان سال گذشته عنوان مرد سال ايالات متحده را به خود اختصاص داد،بدين ترتيب تا سال 2012، نسبت به لوس آنجلس گالاكسي متعهد باقي ماند.

مطابق اين قرارداد لاندون دنووان دستمزد بيشتري نسبت به آنچه در طول سال مي گيرد و معادل 900 هزار دلار است، دريافت خواهد كرد.

همچنين از جمله نكات قابل توجه در متن قرارداد جديد وي‌، امكانات بيشتر در زماني است كه از تيمي قابل اعتنا از اروپا براي انتقال با پيشنهاد بازي مواجه شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار