2 کشته بر اثر بی‌احتیاطی راننده پژو

کد خبر: ۷۷۷۳۲۸
| |
2409 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین از برخورد یک دستگاه سواری 405 با یک دستگاه زانتیا که منجر به کشته شدن 2 نفر و زخمی شدن 3 تن دیگر شد، خبر داد.

به گزارش آرمان، سرهنگ جاوید مهری در تشریح این خبر گفت: برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وقوع یک فقره تصادف در محور اسفراین- سبزوار بلافاصله ماموران انتظامی و پلیس راه در محل حادثه حاضر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ادامه داد: برابر اعلام کارشناسان حاضر در صحنه، علت این تصادف که بین یک دستگاه سواری 405 با یک دستگاه سواری زانتیا بود، انحراف به چپ راننده خودروی 405 و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه در اثر سرعت زیاد تشخیص داده شد.

این مقام انتظامی بیان داشت: متاسفانه در این حادثه 2 نفر از سرنشینان به علت شدت جراحات دردم جان باختند و 3 نفر دیگرنیز مجروح شدند که سریعا توسط عوامل امدادی به مرکز درمانی انتقال پیدا کردند.

سرهنگ مهری در پایان افزود: از تمامی رانندگان عزیز درخواست می‌شود با سرعت مطمئنه تردد و از شتاب در رانندگی پرهیز کنند تا دیگر شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت