صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش دو برابری کمک‌های مالی اتحادیه اروپا به نیروهای ساحل جی ۵

اتحادیه اروپا قرار است میزان کمک‌های مالی خود برای عملیات نظامی چند ملیتی ساحل جی ۵ به منظور مقابله با شورشیان افراط‌گرا را دو برابر کند.
کد خبر: ۷۷۶۸۳۲
| |
1759 بازدید

اتحادیه اروپا قرار است میزان کمک‌های مالی خود برای عملیات نظامی چند ملیتی ساحل جی ۵ به منظور مقابله با شورشیان افراط‌گرا را دو برابر کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، دیپلمات‌های اتحادیه اروپا اعلام کردند: بخش اعظمی از عملیات نیروی چند ملیتی ساحل جی ۵ برای مبارزه با شبه نظامیان و قاچاقچیان انسان است.

در یک کنفرانس اعطای کمک مالی به این نیروهای چند ملیتی که با حضور حدود ۵۰ کشور از جمله آمریکا، ژاپن و نروژ امروز (جمعه) برگزار می‌شود، انتظار می‌رود که حمایت کافی برای عملیات این نیروی چند ملیتی در این منطقه فراهم شود.

یک مقام ارشد اتحادیه اروپا اعلام کرد: منفعت اروپا در حفظ ثبات در این منطقه است. اکنون این آگاهی عمومی به وجود آمده است که آینده اتحادیه اروپا به آینده آفریقا وابسته است.

نیروی ساحل جی ۵ متشکل از کشورهای مالی، نیجر، چاد، بورکینافاسو و موریتانی است که بیش از ۴۰۰ میلیون یورو می‌خواهد تا بتواند نیازها را برآورده کند.

فرانسه که بیش از  چهار هزار نیرو در این منطقه دارد، امیدوار است که دست کم ۳۰۰ میلیون یورو در کنفرانس امروز (جمعه) فراهم شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار