زن ایرانی برترین کماندار پارالمپیکی شد

کد خبر: ۷۷۶۵۶۱
| |
3767 بازدید
|
۱

زهرا نعمتی، پس از نظر سنجی فدراسیون جهانی تیروکمان به عنوان بهترین کماندار پارالمپیکی سال 2017 جهان شناخته شد.

زهرا نعمتی پس از کسب این عنوان به ایسنا، گفت‌: برای کسب چنین موفقیتی خیلی خوشحالم زیرا با حمایت همه جانبه مردم اعم از ورزشکاران، هنرمندان و سایر اقشار جامعه همراه بود و این حمایت برای من بسیار ارزشمند و خوشایند است.

دارنده دو نشان طلای بازی های پارالمپیک، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر عناوین و هدیه های زیادی دریافت کردم، اما آنهایی که با حمایت و رای مستقیم مردم بوده است برای من لذت بخش تر هستند و از ملت عزیز ایران که مثل همیشه به من انگیزه دادند و پشتیبانی کردند، سپاسگزارم.

بهترین کماندار پارالمپیکی سال 2017 افزود: در نظر سنجی فدراسیون جهانی کمانداران مطرحی از روسیه، انگلستان، چین و برزیل نیز برای کسب عنوان بهترین کماندار سال 2017 با من رقابت کردند اما رای مردم و همین طور آرای بین‌المللی باعث شد بیشترین درصد آرا به نام من ثبت شود.

وی در پایان گفت‌: سال 96 با فراز و نشیب های زیادی برای من همراه بود. امیدوارم در سال جدید بتوانم همچنان افتخارآفرینی کنم.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
معلم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
درود به شما گرد افرید ایرانی برای شما کدبانو ارزوی موفقیت فراوان دارم(کدبانو یعنی مدیر خانه وبقول بعضیها نور خدا در خانه) شاد وپیروز باشید
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی