مایلی کهن: دنبال نمايش خودم نيستم
سرمربي تيم فوتبال سايپاي کرج،گفت: مي توانستيم با گلهاي بيشتري تيم فوتبال راه آهن شهر ري را شکست دهيم.
محمد مايلي کهن عصر پنجشنبه پس از پيروزي دو بر يک تيمش در هفته بيستم رقابتهاي ليگ برتر در مقابل تيم فوتبال راه آهن در کنفرانس مطبوعاتي پايان بازي، گفت: بازي را بسيار خوب آغاز کرديم و به گل رسيديم اما اگر بازيکنان در نيمه دوم موقعيتها را به سادگي از دست نمي دادند مي توانستيم با گلهاي بيشتري تيم راه آهن را شکست دهيم.
وي اظهار داشت: پس از زدن گل اول تيم ما، در ادامه تيم فوتبال راه آهن بسيار خوب و مسلط بازي کرد.
مايلي کهن با بيان اينکه بازيکنان تيم سايپا در اين ديدار به خوبي دفاع کردند، ادامه داد: در نيمه دوم نيز با استفاده از ضد حملات موفق شديم گل دوم را به ثمر برسانيم و سه امتياز اين ديدار را به دست آوريم.
سرمربي تيم فوتبال سايپا در خصوص احتمال تعطيلي رقابتهاي ليگ برتر به خاطر ديدارهاي دوستانه تيم ملي نيز گفت: در هيج کجاي دنيا به خاطر بازيهاي تيم ملي در رقابتهاي ليگ وقفه ايجاد نمي کنند و ما نيز نبايد به هبچ عنوان رقابتهاي ليگ را تعطيل کنيم چرا که باعث فشرده شدن رقابتهاي ليگ مي شود.
مايلي کهن خاطر نشان کرد: در اينصورت بايستي برنامه ريزي رقابتهاي ليگ را به کميته تيم هاي ملي بدهند تا هر دفعه که دلش خواست بازيهاي ليگ را تعطيل کند.
وی همچنین به ايرنا گفت: هيچ مشکل و کدورتي با ناصر حجازي ندارم و در اولين فرصت به عيادت اين پيشکسوت فوتبال خواهم رفت.
وي در عين حال اظهار داشت: من به دنبال نمايش دادن خودم نيستم تا وقتي عزيزي در بستر بيماري قرار گرفت به عيادتش بروم.
مايلي کهن خاطر نشان کرد: اکنون ناصر حجازي به استراحت و درمان نياز دارد به همين خاطر به دور از هياهو به ملاقات ايشان خواهم رفت.


