صفحه خبر لوگوبالا تابناک

داعش آمریکا، انگلیس و روسیه را تهدید کرد

کد خبر: ۷۷۶۲۴۶
| |
3182 بازدید

داعش در پیام تبلیغی جدید خود از پیروانش خواسته تا آمریکا را بسوزانند، به لندن حمله کنند و رهبران مذهبی و سیاسی روسیه را هدف حملات خود قرار دهند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، داعش در یکی از پوسترهای تبلیغاتی خود که درباره حمله به لندن است نشان می‌دهد که یکی از شبه نظامیانش در مقابل ساعت بیگ بن و پارلمان سلاح به دست دارد.

این گروه تروریستی در پوستری دیگر به افراط گرایان تاکید می‌کند تا مرزها را درنوردند و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس این کشور را هدف حملات خودشان قرار دهند.

براساس گزارش گروه نظارتی SITE، که بر فعلیت‌های تروریستی نظارت دارد، در پوستر تبلیغاتی جدید این گروه از حامیان خواسته شده تا آمریکا را بسوزانند.

در گذشته، داعش روسیه را به دلیل حمایتش از دولت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه تهدید به حمله کرده بود.

انتشار این پوسترها توسط گروه‌های حامی داعش، چند روز پس از آن صورت گرفته که این گروه تروریستی مسئولیت حمله به یک کلیسای ارتدوکس در روسیه را برعهده گرفت.

این نخستین باری نیست که داعش از تصویر ساعت بیگ بن در تهدیدهایش علیه لندن استفاده می‌کند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان