صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بارسلونا در فینال جام باشگاه‏های جهان

ديروز نيز در ديگر ديدار نيمه نهايي اين رقابتها نيز تيم فوتبال استو ديانتس نماينده منطقه آمريکاي جنوبي از آرژانيتن با نتيجه دو بر يک مقابل پوهانگ استيلرز نماينده آسيا از کره جنوبي به برتري رسيد و حريف بارسلونا در ديدار نهايي اين رقابتها شد.
کد خبر: ۷۷۵۵۲
| |
3355 بازدید

تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا با شکست نماينده مکزيک به ديدار نهايي رقابتهاي فوتبال باشگاههاي جهان در امارات راه يافت.

به گزارش راشا تودی؛ از دور نيمه نهايي رقابتهاي فوتبال باشگاههاي جهان در شهر ابوظبي در امارات تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا با حساب سه بر يک مقابل تيم فوتبال آتلانته نماينده مکزيک به برتري رسيد و به ديدار نهايي اين رقابتها راه يافت.

در اين ديدار ابتدا تيم آتلانته توسط گيلرمو روخاس در دقيقه پنجم بازي از بارسلونا پيش افتاد ولي تيم بارسلونا در دقيقه سي و پنجم بازي توسط سرگئي نتيجه را در برابر چهل و يک نفر تماشاگر ورزشگاه زايد به تساوي کشاند و بازي با همين نتيجه در نيمه نخست به پايان رسيد.

در نيمه دوم بازي به دنبال ورود ليونل مسي مهاجم آرژانتيني تيم بارسلونا و برنده توپ طلاي اروپا به بازي وي در دقيقه پنجاه و پنج تيمش را پيش انداخت و در دقيقه شصت و هفتم بازي پدرو سومين گل بارسلونا را به ثمر رساند و بازي با همين نتيجه به پايان رسيد.

در پايان اين بازي گوارديولا سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اعلام کرد از اينکه تيمش برنده اين مسابقه شده بسيار خوشحال است اما اين بازي را يک بازي سخت براي تيمش عنوان کرد.

ديروز نيز در ديگر ديدار نيمه نهايي اين رقابتها نيز تيم فوتبال استو ديانتس نماينده منطقه آمريکاي جنوبي از آرژانيتن با نتيجه دو بر يک مقابل پوهانگ استيلرز نماينده آسيا از کره جنوبي به برتري رسيد و حريف بارسلونا در ديدار نهايي اين رقابتها شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۶
مقابل 41 نفر !!!!
بازی به این مهمی فقط 41 نفر تماشاگر داشته !!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟