صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بادامچيان:جريان اصلاحات در كشور مرده است

وي در ادامه با اشاره به جريان اصلاحات در كشور بيان داشت: جريان اصلاحات در كشور مرده است و ديگر اين تفكر به جريان نمي‌افتد، اصلاح‌طلبان به دنبال جريان ديگري بودند و به همين دليل است كه جنبش سبز را به راه انداختند و موسوي را به خاتمي مقدم كردند.
کد خبر: ۷۷۳۵۷
| |
7739 بازدید

قائم مقام حزب موتلفه اسلامي معتقد است كه ‌جريان اصلاحات در كشور مرده است.

به گزارش ايلنا، اسدالله بادامچيان نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در اجلاس سراسري معاونين اخبار و اطلاعات حزب موتلفه اسلامي اظهار داشت:‌حزب موتلفه اسلامي به دور از افراط و تفريط همواره عمل خود را در آهنگ ولايت تنظيم مي‌كند و در فتنه اخيري كه در كشور به وجود آمد بهترين و صحيح‌ترين سياست را پيش گرفت.

بادامچيان تصريح كرد: براي ما آهنگ ولايت در مسايل مختلف مهم است و موضع ما در برابر هر فردي و شخصيت نظام بر اساس آهنگ ولايت است.

وي در ادامه با اشاره به جريان اصلاحات در كشور بيان داشت: جريان اصلاحات در كشور مرده است و ديگر اين تفكر به جريان نمي‌افتد، اصلاح‌طلبان به دنبال جريان ديگري بودند و به همين دليل است كه جنبش سبز را به راه انداختند و موسوي را به خاتمي مقدم كردند.

بادامچيان گفت: حوادث اخير يك توطئه و فتنه عيظم بود كه از بيرون از نظام سرچشمه گرفته و جريان مخملي انگليسي ـ آمريكايي بود.

قائم مقام حزب موتلفه اسلامي ادامه داد: جنبش سبز موسوي به جريان مخملي دشمنان وابسته است و به تدريج پس از انتخابات مواضع ناجوانمردانه اين جريان علني شده است.

نماينده مردم تهران در مجلس خاطر نشان كرد: جنبش سبز در ابتدا با اعتراضات انتخابات شروع كرد اما اين اواخر در روز قدس، 13 آبان و 16 آذر نشان داد در خط دشمن حركت مي‌كند و در حال حاضر براي اين جنبش تعداد نيروي كمي باقي مانده است.

وي افزود: در درون اين جنبش پنج دسته وجود دارد، عده‌اي توجه به حق پيدا كرده و برمي‌گردند، عده‌اي نيز كه منفعت را در اين جنبش نمي‌يابند و از اين حركت چرخش مي‌كنند.

بادامچيان ادامه داد: عده‌اي از افراد جنبش سبز مصلحت مي‌طلبند و مصحلت خود نمي‌دانند در اين جنبش باقي بمانند، دسته‌اي ديگر از اين افراد به پوچي مي‌رسند و عده‌اي نيز تندرو وجود دارد كه مانند گروهك‌هاي فرقان دست به عمليات‌هاي خشن بزنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
در این مملکت همه مرده باشند بهتر است چون به قول میرزا کوچک جنگلی نمی دانم چرا مردم ایرا ن مرده پرستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
جالب بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
باید خوشحال باشیم که یک جریان که تعداد زیادی عضو و طرفدار دارد در کشور بیمرد ؟ تقاضای اصلاح محکوم است ؟ ما کشور و حکومت کاملی هستیم ؟ مخالف نمی خواهیم ؟
ناشناس
|
Japan
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
دوست دارید مرده باشه. اما نمرده.
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما
ناشناس
|
-
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
دوست دارم از آقای بادامچیان بپرسم اصلا کسی موتلفه را حزب حساب میکنه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
نظر شما چیه ؟
ناشناس
|
-
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
اگه جريان اصلاحات مرده پس چرا همه ساله در كنگره موتلفه از آقاي خاتمي دعوت مي كنيد؟ جريان اصلاحات بسيار زنده تر از قبل است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
صدور مجوز راهپيمايي براي اين جنبش مويد نظر آقاي بادامچيان مي باشد و عدم صدور مجوز نشاندهنده اينست كه ادعايشان پوچ و توخالييست.
اين گوي و اين ميدان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
تا بحال هیچکدام از نظرات بنده نشان نداده اید این هم به هکذا
آقای بادامچیان
گمان مبر که به پایان رسید کار مغان
هزار باده ناخورده در رگ تاک است
نسل جدید چیز دیگری در سر دارد میدانم شما هم در دل بدان معترفید اما چیزی دیگر بیان میکنید.اصلاحات صلاح نظام را میخواست شما اشتباهی بس استراتژیک مرتکب شدید.عنان و افسار به افراطیون دادید.خدا ختم به خیر کند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۴
آقاي بادامچيان بي اطلاع اند !
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟