هشدار وزير اسپانيا به اسپانسر بارسا

پيش از اين سفر قرار بود بازيكنان بارسلونا مستقيما راهي ابوظبي شوند اما پرواز آنها براي سوخت‌گيري و پاره‌اي مشكلات كه در اخبار منتشر شده ابهاماتي دارد، در فرودگاه استانبول توقف داشته است.
کد خبر: ۷۷۲۸۰
| |
1914 بازدید
خطوط هوايي توركيش ايرلاينز در انتقال بازيكنان بارسلونا به ابوظبي براي نيم ساعت در فرودگاه پايتخت تركيه توقف داشت.

به گزارش فارس و به نقل از آس اسپانيا، توركيش ايرلاينز چند روز پيش رسما حامي مالي باشگاه بارسلونا شد و اهالي تيم فوتبال اين باشگاه با همين پرواز راهي ابوظبي، محل برگزاري جام باشگاه‌هاي جهان شدند.

پيش از اين سفر قرار بود بازيكنان بارسلونا مستقيما راهي ابوظبي شوند اما پرواز آنها براي سوخت‌گيري و پاره‌ای مشكلات كه در اخبار منتشر شده ابهاماتي دارد، در فرودگاه استانبول توقف داشته است. در اين فرودگاه بازيكنان بارسلونا براي نيم ساعت در هواپيما بوده و از اين تاخير ايجاد شده دلخور شده‌اند.

پس از گزارش اين وضعيت به مقامات ورزش اسپانيا، وزير ورزش اين كشور، ژايمه ليساوتسكي به اين واحد پروازي و حامي مالي بارسلونا هشدار داد تا از اين به بعد هرگز شاهد وضعيت پيش آمده نباشند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی