صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فدراسيون پيگير معافيت ملي پوشان نوجوان نيست؛

قهرمان‏هايي که قهرمانشان نمي دانند!

چه منفعتي براي علي دوستي و سرپرست تيم ملي در قبال معاف شدن ملي پوشان نوجوان ايران وجود دارد؟ بازيکناني که امروز مي توانند با آرامش بيشتر به سفرهاي برون مرزي بروند و تيمهاي ملي ايران را همراهي کنند، بايد به خاطر سهل انگاري و ترس مسؤولان فدراسيون از پيگيري امورشان از حق خود دور بمانند! همين عدم پيگيري، آينده فدراسيون فوتبال را هم با چالشي ديگر در ورود و خروجها روبه رو خواهد کرد.
کد خبر: ۷۷۲۳۳
| |
1926 بازدید

بحث سرباز قهرمان در ورزش ايران، از روزي که شکل گرفت تا امروز همواره در ورزش با تعاريف و برداشتهاي مختلف همراه شده است. اينکه چه ورزشکاراني مي توانند با چه ويژگيهايي دو سال از زندگي حرفه اي خود را در تيمهاي نظامي نگذرانند و البته بي دغدغه براي خروج از کشور با تيمهاي ملي همراه شوند، هرگز به صورت روشن تعريف نشده است.

به نوشته قدس؛ يک بار محمد دادکان مدعي شد چنانچه تيم ملي ايران در جام ملتهاي آسيا عنوان قهرماني را به دست آورد، ملي پوشان مشمول، شامل اين معافيت خواهند شد، هرچند به صورت واضح معلوم است ملي پوشاني که در تيم بزرگسالان براي قهرماني جام ملتهاي آسيا مي جنگند ديگر در رده سني خدمت سربازي قرار ندارند!

در دست نبودن تعريف کاملي از چگونگي اجرا و دربرگيري معافيت از خدمت «سرباز قهرمان» امروز بازيکناني که چندي پيش در فوتبال ايران پس از سالها انتظار، عنوان قهرماني را به ارمغان آوردند را هم به صورتي بلاتکليف و سردرگم کرده است.

تعريف نامشخصي که درباره مشمولان اين معافيت در دست ورزشکاران قرار گرفته، براين واقعيت تأکيد دارد که بازيکنان رده هاي سني زير بزرگسال در صورت کسب هر عنوان قهرماني در تيمهاي رده پايه، نمي توانند شامل اين عنوان شوند. البته اين ادعايي است که مهدي تاج به نوعي براي رفع مسؤوليت خود و فدراسيون اش مقابل سرپرست تيم نوجوانان قرار داده است!

عجيب است و البته باورنکردني! اينکه مسؤوليتها در فدراسيون فوتبال عوض شده! پس از قهرماني تيم ملي نوجوانان در آسيا و رقم خوردن نخستين صعود جهاني تاريخ ايران، مهدي تاج و اهالي ساختمان فدراسيون فوتبال تمامي تلاش خود را براي مطرح کردن نام خود در رسانه ها و موفقيت به کام خويش، به کار بستند.

حالا عجيب است و باورنکردني وقتي مي شنويم هنگامي که مربيان و بازيکنان تيم ملي نوجوانان به ديدار رئيس جمهور مي روند، علي دوستي و جوزي در نقش سرمربي و سرپرست تيم از دکتر احمدي نژاد مي خواهند پيگير موضوع سرباز قهرماني ملي پوشان نوجوان شوند. پس وظيفه رئيس خندان فدراسيون فوتبال و نايب رئيس اولش در اين چارت بنديهاي فدراسيون چيست؟

چه منفعتي براي علي دوستي و سرپرست تيم ملي در قبال معاف شدن ملي پوشان نوجوان ايران وجود دارد؟ بازيکناني که امروز مي توانند با آرامش بيشتر به سفرهاي برون مرزي بروند و تيمهاي ملي ايران را همراهي کنند، بايد به خاطر سهل انگاري و ترس مسؤولان فدراسيون از پيگيري امورشان از حق خود دور بمانند! همين عدم پيگيري، آينده فدراسيون فوتبال را هم با چالشي ديگر در ورود و خروجها روبه رو خواهد کرد.

وظيفه ها ناپديد شده اند! از ساختمان فدراسيون فوتبال خبر مي رسد که مهدي تاج به سرپرست و سرمربي تيم ملي نوجوانان تذکر داده پيگير داستان سرباز قهرمان بازيکنان خود نشوند. اين حقيقتي تلخ است که اين مقامها تلاش مي کنند خود را فقط در روزهاي کاميابي تيمهاي ملي رونمايي کنند و در زمان پيگيري وظايف خود و يا در ناکامي ها به گوشه اي تاريک بروند!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟