کد خبر: ۷۷۲۱۲۶
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰ 07 February 2018

مواد لازم:
نصف پیمانه کره نرم شده
یک سوم پیمانه ماسا هارینا (نوعی خمیر ذرت خشک شده)
یک چهارم پیمانه آب
یک و نیم پیمانه دانه ذرت
دو قاشق غذاخوری خامه قنادی پرچرب
یک چهارم پیمانه بلغور ذرت
یک سوم پیمانه شکر سفید
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

بسیاری از ما ایرانی ها عاشق خوراک لوبیا هستیم، برای افزودن مخلفات به این غذا که ریشه‌ مکزیکی دارد، می توان از این کیک ذرت ساده و خوشمزه استفاده کرد. ظاهر این کیک بر خلاف اسمش بیشتر به پوره شبیه استو میتوان آن را بااستفاده از قاشوق یا اسکوپ آن را در کنار خوراک لوبیا سرو نمود و دکور میز را زیباتر و متفاوت کرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: