صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سعودي ها،كشورثالث براي ميزباني از ايران رامعرفي كردند

کد خبر: ۷۷۰۶۵۳
| |
5877 بازدید

كشورهاي کویت و امارات میزبان‌ نمایندگان عربستان برابر تيمهاي ایراني در لیگ قهرمانان آسیا شدند.

به گزارش تابناك ورزشي، دو نماینده فوتبال عربستان برای رویارویی با نماینده‌های ایران در لیگ قهرمانان آسیا، کشور میزبان خود را مشخص کردند.کنفدراسیون فوتبال آسیا در جلسه اخیر خود تاکید کرد که دیدار نماینده‌های ایران با عربستان همچون فصل قبل در زمین بی‌طرف برگزار خواهد شد.
تراکتورسازی و استقلال که با تیم‌های عربستانی همگروه هستند، قطر را به عنوان میزبان خود برابر الاهلی و الهلال انتخاب کردند.
دو تیم عربستانی الاهلی و الهلال هم میزبان‌های خود را مشخص کردند.
الهلال نیز ورزشگاه الکویت کویت را برای دیدار برابر استقلال و الاهلی هم ورزشگاه خانگی العین را برای میزبانی از تراکتورسازی تعیین کرد.
نکته جالب در این خبر این‌که، یورو اسپورت نسخه‌ی عربستانی، مدعی شد که استقلال و تراکتورسازی ورزشگاه السیب مسقط را به‌عنوان میزبان دیدارهای خود برابر الهلال و الاهلی انتخاب کرده‌اند؛ این درحالی است که این دو باشگاه ایرانی قطر را به عنوان میزبان خود اعلام کرده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...