صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هيچ امتحاني در دهه اول محرم برگزار نمی‌شود

کد خبر: ۷۶۹۸۶
| |
5775 بازدید

معاون آموزش و نوآوري سازمان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: هيچ امتحاني در دهه اول محرم براي دانش‌آموزان برگزار نمي‌شود.

محمود حسيني در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: در سازمان آموزش و پرورش شهر تهران طبق دستورالعملي قوانين و مقررات چگونگي برگزاري امتحانات به مدارس شهر تهران ارسال شده است.
وي اضافه كرد: در اين دستورالعمل آمده است كه تمام دانش‌آموزان دوره اول ابتدايي از دادن امتحان معاف و بايد ارزشيابي توصيفي شوند.

حسيني ادامه داد: 30 درصد دانش‌آموزان پايه دوم ابتدايي طبق ارزشيابي توصيفي خواهند بود و مدارس مجاب هستند كه تا 10 بهمن نوبت نخست الباقي امتحانات دانش‌آموزان پايه دوم و پايه‌‌هاي سوم، چهارم و پنجم ابتدايي را انجام دهند و مدارس به هيچ عنوان تا قبل از 10 دي اجازه برگزاري امتحانات را نخواهند داشت.

وي افزود: طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده از سوي سازمان آموزش و پرورش شهر تهران امتحانات پايه ابتدايي بايد از 10 بهمن تا 10 دي برگزار شود.

معاون آموزش و نوآوري سازمان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: شروع امتحانات دانش‌آموزان مقطع اول تا سوم راهنمايي از 10 تا 23 دي است و همچنين شروع امتحانات دانش‌آموزان مقطع متوسطه و پيش‌دانشگاهي 10 تا 23 دي است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟