صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جوابیه ستاد مبارزه با مواد مخدر

کد خبر: ۷۶۹۶۱
| |
3835 بازدید

ستاد مبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری در پاسخ به دو خبر، یکی تحت عنوان « زنگ خطر مصرف مشروبات الکلی در کشور » با کد خبری 76641 مورخ 20 آذرماه 88 که روی خروجی سایت تابناک حاوی مواردی هستند که نیاز به توضیح دارند.

روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر با عنایت به سخنان مطرح شده توسط سردار دکتر احمدی مقدم مشاور رئیس جمهور و دبیرکل ستاد در اسفند ماه سال 1386 در جمع خبرنگاران توضیح چند مورد را برای تنویر افکار عمومی ضروری می‌داند.

1: سخنانی که به آن استناد کرده و خبر مذکور را با آن ایجاد و منتشر نموده‌اید در اسفندماه سال 1386 عنوان شده و بیشتر از یکسال و اندی از رسانه‌ای شدن آن می‌گذرد بدیهی است منتشر نمودن دوباره و ناقص خبری با این قدمت کاری نادرست و غیر حرفه‌ای است.

2: قسمت زیادی از مطالب مطرح شده در این خبر ، تحلیل خبرنگار مربوطه بوده و در سخنان سردار دکتر احمدی مقدم وجود نداشته است لیکن به خواننده خبر اینگونه القا می‌کند که تمامی مطالب مطرح شده در این خبر ، سخنان سردار احمدی مقدم می‌باشد حال آنکه حدود دو سوم خبر ، برداشت‌های خبرنگار بوده و به نقل از گوینده اصلی خبر عنوان شده است که اینکار نیز در انتشار اخبار عملی غیر حرفه‌ای محسوب می‌شود.

علیهذا با توجه به اضافه نمودن بیش از 70 درصد تحلیل به خبر اصلی، خواهشمند است از این پس در انتشار اخبار این چنینی که در جامعه ایجاد حساسیت می‌نماید دقت کافی به کار ببرید و رسالت اصلی یک رسانه که انتشار به موقع و صحیح اخبار می‌باشد را مدنظر قرار دهید.

روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر آمادگی دارد در صورت نیاز همکاران رسانه‌ای ، اخبار موثق و به روز ستاد را در اختیار ایشان قرار داده تا به طور صحیح و کامل به انتشار آن مبادرت نمایند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟