صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعدیل نیرو در فدراسیون دوچرخه سواری

وی در پاسخ به این سوال که معمولا روسا یا سرپرستان فدراسیون های ورزشی با آمدن خود اعتباراتی را به آن ورزش می آورند گفت: در تلاشم تا بزودی کمیته اقتصادی را تشکیل دهم تا برای تورهای بین المللی، لیگ های باشگاه و مسابقات اسپانسر بگیرند و بخشی از هزینه ها را بدین شکل تامین کنیم.
کد خبر: ۷۶۹۳۵
| |
1536 بازدید

سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری با بیان اینکه از مجموعه 316 میلیون بدهی این فدراسیون 140 میلیون تومان آن را به علی انصاری بدهکار هستیم، از تعدیل نیرو در این فدراسیون خبر داد و گفت: به دلیل کمبود بودجه ناچاریم تعدیل نیرو کنیم.

علی زنگی آبادی در گفتگو با مهر گفت: مهمترین برنامه‌ام حفظ وضعیت اردوهای تیم ملی و پیگیری مداوم تمرین ملی پوشان و روشن شدن مسئله بودجه فدراسیون برای اجرای برنامه های آتی است.

وی در خصوص حضور مربیان خارجی در این رشته، افزود: بویگاس فرانسوی طبق برنامه به کارش ادامه خواهد داد. با مربی هلندی هم صحبت کرده ایم اما برای حضور این مربی باید وضعیت بودجه فدراسیون مشخص شود و براساس رقم بودجه این مربی را به استخدام در آوریم.

سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری با تائید بدهکاری فدراسیون، گفت: فدراسیون بابت هزینه های جاری، اردوها، اسکان ورزشکاران، غذا، بلیط ، حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا و دیگر هزینه های مربوطه مبلغ 316 میلیون تومان بدهکار است.

وی ادامه داد: 140 میلیون تومان از این مبلغ را به شخص آقای انصاری رئیس پیشین فدراسیون بدهکار هستیم که ظاهرا ایشان در صحبت‌هایش اعلام کرده پولی را که در فدراسیون خرج کرده پس نخواهد گرفت که در صورت تائید این مسئله، بدهکاری فدراسیون کمتر خواهد شد.

زنگی آبادی در خصوص ادامه همکاری با مسئولین فدراسیون خاطرنشان کرد: بدلیل مشکلات بودجه ای بزودی شاهد تعدیل نیرو در بخش پرسنل اداری فدراسیون خواهیم بود اما با کمیته ها، نایب رئیس و دبیر فدراسیون ادامه کار خواهیم داد.

مدیر اسبق تیم‌های ملی دوچرخه سواری کشورمان تصریح کرد: تیم دوچرخه سواری پیست ایران در شرایطی خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در امارات (فروردین ماه سال آینده) آماده می کند که در حال حاضر ناچار به ادامه تمرین در پیست روباز آزادی است و چنانچه تا بهمن ماه پیست اهواز آماده شود اردوها به این شهر منتقل می شود. برای اردوهای برون مرزی و مسابقات تدارکاتی نیز فعلا مشکل کمبود بودجه داریم و برپایی اردوهای خارجی با این شرایط میسر نمی باشد.

وی در پاسخ به این سوال که معمولا روسا یا سرپرستان فدراسیون های ورزشی با آمدن خود اعتباراتی را به آن ورزش می آورند گفت: در تلاشم تا بزودی کمیته اقتصادی را تشکیل دهم تا برای تورهای بین المللی، لیگ های باشگاه و مسابقات اسپانسر بگیرند و بخشی از هزینه ها را بدین شکل تامین کنیم.

زنگی آبادی تاکید کرد: قبل از اینکه علی انصاری رئیس این فدراسیون باشد در کنار ورزشکاران این رشته بوده است و اگر ایشان تمایل به ادامه همکاری و حمایت از این رشته را داشته باشند به عنوان عضو هیئت رئیسه از حضورشان در دوچرخه سواری استقبال می کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟