با برد مقابل يونايتد ركورد خلق كرديم
سرمربي تيم فوتبال آستونويلا گفت: با پيروزي در زمين منچستريونايتد به ركوردي خيرهكننده برابر بزرگان رسيديم.
به گزارش فارس و به نقل از رويترز "مارتين اونيل" اظهار داشت: كسب پيروزي يك بر صفر مقابل منچستر، ما را امسال به سوي ركوردي اعجابانگيز سوق مي دهد. من بسيار خرسند هستم كه برنده چنين ديداري بزرگ شديم.
اين مربي افزود: از آخرين بردي كه ويلا در خانه منچستر كسب كرد، مدت ها گذشته بود. چيزي حدود 26 سال قبل ويلا برنده بازي در اولدترافورد شد و پس از آن چنين اتفاقي نيفتاد زيرا اصولا مبارزه كردن با اين حريف بسيار دشوار است.
اين مربي57 ساله كه از سه سال قبل هدايت «ويلا» را برعهده دارد، در فصل جاري مقابل ليورپول به برتري 3 بر يك رسيد. سپس مقابل چلسي برتري 2 بر يك را در هفته نهم تجربه كرد تا اين كه شب گذشته در ورزشگاه اولدترافورد،بر ميزبان خود غلبه كرد.


