صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اسکان اضطراری ۱۱ هزار نفر در ۲۱ استان

کد خبر: ۷۶۹۰۷۴
| |
4453 بازدید
اسکان اضطراری ۱۱ هزار نفر در ۲۱ استان

سازمان مدیریت بحران کشور از بهره مندی 11 هزار نفر در 21 استان کشور از اسکان اضطراری در پی وقوع برف و کولاک شدید در روزهای گذشته خبر داد.

به گزارش ایرنا، در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، تهران، چهار محال و بختاری، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سمنان، قزوین، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، قم، همدان و مرکزی در روزهای 5 تا 8 بهمن عملیات امداد و نجات در 149 محور، شهر و روستا صورت گرفته و به نزدیک به 40 هزار نفر امدادرسانی شده است.

در این چهار روز 44 نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و 159 نفر به صورت سرپایی تحت مداوا قرار گرفتند.

852 تیم و در مجموع 2385 نفر عملیات‌های امدادرسانی را برعهده داشتند و با تلاش آن‌ها، نزدیک به دو هزار خودرو از برف رهایی یافتند.

در روزهای گذشته 16 هزار تخته پتو، 24 هزار بطری آب معدنی و ده‌ها هزار قوطی کنسروجات، قرص نان و بسته بیسکوییت میان در راه‌ماندگان توزیع شده است.

بارش سنگین و کم‌سابقه برف در روزهای گذشته، مشکلاتی را برای شهروندان بسیاری از استان‌های کشور به وجود آورده است.

اکنون تردد در برخی از محورها از جمله مناطق کوهستانی و گردنه های برف گیر تنها با زنجیر چرخ امکان پذیر بوده و از شهروندان خواسته شده است از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات