خبر
مجتبی جباری بدون رقیب پرسپولیسی، نایب رئیس اتحادیه فوتبالیست ها شد
روانخواه، صادقی، بیاتی نیا، رجب زاده، اقبالی، نیلوفر اردلان و فرزامی اعضای هیات رئیسه این کانون را تشکیل میدهند که اغلب استقلالی هستند و نکته عجیب اینجاست که بازیکنی از پرسپولیس یا با سابقه بازی در تیم قرمزپوش پایتخت در آن دیده نمی شود!
کد خبر: ۷۶۸۵۸۰
| | 3961 بازدید
اتحادیه بازیکنان فوتبال ایران تشکیل شد و در نخستین جلسه رسمی آن، یک چهره شاخص و جنجالی به عنوان نماینده بازیکنان انتخاب شد.
به گزارش تابناک ورزشی، اتحادیه بازیکنان فوتبال ایران که با هدف پیگیری حقوق و مسایل مربوط به فوتبالیست های ایرانی تشکیل شده است ، امروز رییس و نایب رییس خود را شناخت. این اتحادیه با ریاست منوچهر بهمنی یکی از چهره هایی که کنار تیم استقلال فعالیت می کرد، شکل گرفت و نایب رییسی آن را مجتبی جباری برعهده گرفت. امید روانخواه، ابراهیم صادقی، محسن بیاتی نیا، مهدی رجب زاده، مسعود اقبالی، نیلوفر اردلان و حسین فرزامی اعضای هیات رئیسه این کانون را تشکیل میدهند که اغلب استقلالی هستند و نکته عجیب اینجاست که بازیکنی از پرسپولیس یا با سابقه بازی در تیم قرمزپوش پایتخت در آن دیده نمی شود!
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


