صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رکورددار هدر دادن پنالتی در لیگ ایران

کد خبر: ۷۶۸۰۱۹
| |
5037 بازدید

امید سینگ مهاجم پارس جنوبی جم در نیمه دوم بازی امروز تیمش برابر استقلال در مصاف با مهدی رحمتی مغلوب شد و ضربه پنالتی وی توسط دروازه‌بان استقلال بی‌ثمر ماند.

 به گزارش تابناک ورزشی، امید سینگ که در نیم‌فصل نخست 2 ضربه پنالتی را مقابل سپاهان و ذوب‌آهن به گل تبدیل نکرده بود، امروز برای سومین بار پنالتی را از دست داد تا رکورددار خراب کردن پنالتی در لیگ امسال باشد. تیم پارس جنوبی با گرفتن 10 پنالتی صاحب بیشترین پنالتی در لیگ هفدهم بوده، اما هفت ضربه از این 10 ضربه را شاگردان تارتار هدر داده‌اند.

 امید سینگ (سه بار)، آلویس نانگ، فرشاد سالاروند، محسن فروزان و حسین پورامینی بازیکنانی بوده‌اند که هفت پنالتی پارس جنوبی را هدر داده‌اند و سه بار هم ضربات پنالتی جمی‌ها توسط وحید حمدی‌نژاد، فرشاد محمدی‌مهر و حسین پورامینی تبدیل به گل شده‌اند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی