ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نماینده آمریکا از هیئت مشورتی حل بحران روهینگیا استعفا داد

نماینده آمریکا هیئت مشورتی حل بحران مسلمانان روهینگیا را فرمایشی توصیف کرد و از ادامه کار در آن انصراف داد.
کد خبر: ۷۶۸۰۰۸
| |
2382 بازدید

نماینده آمریکا هیئت مشورتی حل بحران مسلمانان روهینگیا را فرمایشی توصیف کرد و از ادامه کار در آن انصراف داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیویورک‌تایمز، «بیل ریچاردسون» نماینده آمریکا در هیئت بین‌المللی که قرار بود به دولت میانمار برای حل بحران مسلمانان روهینگیا، مشاوره بدهد؛ از سمت خود استعفا داد.

وی در توضیح علت این تصمیم خود، هیئت مشورتی را فرمایشی و اعضای آن را عمال دولت میانمار معرفی کرد.

وی همچنین «آنگ سان سوچی» رهبر اپوزیسیون میانمار و برنده جایزه صلح نوبل را فاقد «رهبری اخلاقی» توصیف کرد.

ریچاردسون در این باره گفت: آنگ سان سوچی را خیلی وقت است که می‌شناسم و به وی علاقمند هستم. اما او تمایلی برای شنیدن خبرهای بد ندارد.

ظاهراً استعفای ریچاردسون بعد از آن اتفاق می‌افتد که وی خواستار توضیح سوچی درباره سرنوشت ۲ خبرنگار «رویترز» می‌شود که از سوی میانمار به دلیل تحقیق درباره یک گور دسته‌جمعی متعلق به مسلمانان روهینگیا بازداشت شده‌اند و با مجازات ۱۴ سال حبس مواجه هستند.

از قرار، خانم سوچی ضمن طفره رفتن از پاسخگویی، برخورد تندی با ریچاردسون داشته است.

گفتنی است از آوریل سال ۲۰۱۷ میلادی تا کنون، بیش از ۸۰۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در نتیجه ظلم دولت میانمار به بنگلادش گریخته‌اند و تلاش‌ها برای حل بحران نیز بی‌نتیجه مانده است.

این درحالی است که محافل حقوق بشری، اقدامات میانمار را تلاشی در راستای نسل‌کشی مسلمانان عنوان می‌کنند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟