صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رئیس سازمان بازرسی کل کشور پاسخ داد؛

آیا سازمان بازرسی به پرونده‌ سانچی ورود می‌کند؟

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در صورتی که بررسی حادثه «سانچی» در صلاحیت ما باشد، به این موضوع ورود می‌کنیم.
کد خبر: ۷۶۷۱۱۴
| |
4105 بازدید

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در صورتی که بررسی حادثه «سانچی» در صلاحیت ما باشد، به این موضوع ورود می‌کنیم.

ناصر سراج در گفت‌وگو با فارس در خصوص ورود سازمان بازرسی کل کشور به حادثه «سانچی» گفت: فعلا در این زمینه نمی‌توانم صحبت کنم.

وی پس از اصرارهای فراوان خبرنگار فارس و در واکنش به این موضوع که صحبت‌های فراوانی مبنی بر اهمال برخی دستگاه‌ها وجود دارد، اظهار کرد: در آینده در این خصوص توضیح داده خواهد شد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به این سوال که آیا دستوری برای ورود سازمان بازرسی صادر شده است یا نه گفت: ما نیاز به دستور نداریم و خودمان ورود می‌کنیم.

سراج تصریح کرد: هر موردی که در حوزه ما باشد قطعاً ورود می‌کنیم، در مورد حاثه سانجی هم موضوع را بررسی می‌کنیم و در صورتی که در حوزه صلاحیت ما باشد وارد می‌شویم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟