صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
كمالوند:

تراکتور مقابل ذوب‌آهن مستحق باخت نبود

قهرماني براي گفتن زيارت قبول به ابراهيم زاده آنچنان سرمربي ذوب‌آهن را در آغوش گرفته بود كه اين مربي براي جدا شدن از دستان ابراهيم زاده دست و پا مي‌زد. به قهرماني گفتم اي كاش من هم به مكه رفته بودم تا شما به تراكتورسازي هم توجه بيشتري مي‌كرديد.
کد خبر: ۷۶۶۷۷
| |
1768 بازدید

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي گفت: معتقدم شكست حقمان نبود و بايد بازي با نتيجه تساوي به پايان مي‌رسيد.

به گزارش فارس، فراز كمالوند پس از شكست يك بر صفر مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: بازي بسيار زيبايي را از هر 2 تيم شاهد بوديم. ذوب‌آهن تيمي بود كه در فصل گذشته در 2 جام قهرمان و نايب قهرمان شده بود و اين نشان مي‌دهد كه آنها تيم با شخصيت و قدرتمندي هستند.

وي ادامه داد: از طرف ديگر تراكتورسازي نخستين سال حضور خود را در ليگ برتر تجربه مي كند و فقط 6 بازيكن ليگ برتري را در اختيار دارد.

كمالوند ادامه داد: از بازي امروز راضي هستم و معتقدم كه عدالت اجرا نشد. منصفانه ترين نتيجه تساوي بدون گل بود. امروز روي اشتباه دروزاه بان خود گل خورديم، اما اين را بايد بگويم كه مهدي ثابتي بارها ما از شكست نجات داده است.

اين مربي افزود: احساسم اين است گل خلعتبري در منطقه آفسايد ببه ثمر رسيد. ما در نيمه اول 2 ضربه به تير دروازه ذوب‌آهن زديم و در نيمه دوم نيز موقعيت‌هاي زيادي را از دست داديم. در هر صورت به بازيكنان و كاردفني اين تيم تبريك مي‌گويم و براي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا آرزوي موفقيت مي‌كنم.

وي در مود تراكتورسازي گفت: هدف ما ماندن در ليگ برتر است و در حال حاضر حضور در جمع 10 تيم نشان از كار خوب تراكتورسازي دارد. ما در 4 هفته گذشته 10 امتياز را كسب كرديم و از اين حيث پس از سپاهان دومين تيم پر امتياز ليگ هستيم.

كمالوند در مورد صحبتش با محسن قهرماني، داور بازي در راهروي رختكن گفت: قهرماني براي گفتن زيارت قبول به ابراهيم زاده آنچنان سرمربي ذوب‌آهن را در آغوش گرفته بود كه اين مربي براي جدا شدن از دستان ابراهيم زاده دست و پا مي‌زد. به قهرماني گفتم اي كاش من هم به مكه رفته بودم تا شما به تراكتورسازي هم توجه بيشتري مي‌كرديد.

سرمربي تراكتورسازي در مورد اختلاف با رسانه‌هاي تبريزي نيز گفت: در تبريز 95 درصد خبرنگارها و نشريات با ما موافقند و تنها 5 درصد موفقيت تراكتورسازي را دوست ندارند. در جلسه‌اي كه با شفق، مديرعامل باشگاه داشتم قرار شد كه ديگر توجهي به اين آقايان نداشته باشم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟