گلزني مبعلي در دربي ايرانيها
هفته سوم جام اتصالات شب گذشته با برگزاري 2 ديدار و پيروزي النصر مقابل الامارات پيگيري شد.
به گزارش فارس، مسابقات جام اتصالات شب گذشته با برگزاري 2 ديدار حساس از گروه سوم اين رقابتها پيگيري شد و تيمهاي الجزيره و النصر حريفانشان را شكست دادند.
در نخستين ديدار ديشب و در دربي بازيكنان ايراني، آبيپوشان النصر در خانه خود 5 بر 2 الامارات را شكست دادند تا ناكاميهاي ياران مازيار زارع در ليگ برتر امارات در جام اتصالات هم ادامه داشته باشد.
ايمان مبعلي، هافبك ايراني النصر در اين ديدار گل سوم تيمش را در دقيقه 40 به ثمر رساند تا آبيپوشان النصر در پايان كار به صعود از گروهشان اميدوار تر شوند. الامارات نيز همچنان بدون امتياز در مكان چهارم گروه قرار گرفت.
در ديگر ديدار اين گروه، الجزيره، حريف استقلال در مسابقات فصل گذشته و جاري ليگ قهرمانان آسيا مقابل الوصل و در خانه اين تيم به ميدان رفت و در پايان با تك گل احمد محمود مبارك در دقيقه 75 حريفش را شكست داد تا پس از صدرنشيني در ليگ برتر امارات در اين رقابتها هم صدرنشين گروه سوم شود.
مسابقات جام اتصالات هر ساله با حضور تيمهاي ليگ برتري امارات و در 3 گروه 4 تيمي برگزار ميشود.
*جدول گروه سوم اين مسابقات به شرح زير است:
1-الجزيره 3 بازي؛ 7 امتياز
2-النصر 3 بازي؛ 5 امتياز
3-الوصل 3 بازي؛ 4 امتياز
4-الامارات 3 بازي؛ بدون امتياز
اين رقابتها يكشنبه با برگزاري 2 ديدار از 2 گروه ديگر پيگيري ميشود. در حال حاضر تيمهاي الشارجه و العين به ترتيب با 4 و 6 امتياز از 2 مسابقه صدرنشين گروههاي اول و دوم هستند.


