صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تسویه ۴۲‌میلیون‌دلاری بدهی‌نفتی سریلانکا به ایران

صندوق بین المللی پول اعلام کرد سریلانکا ۴۲ میلیون دلار بدهی معوق خود به ایران را که مربوط به واردات نفت است، در فوریه تسویه خواهد کرد.
کد خبر: ۷۶۵۹۳۷
| |
3798 بازدید

صندوق بین المللی پول اعلام کرد سریلانکا ۴۲ میلیون دلار بدهی معوق خود به ایران را که مربوط به واردات نفت است، در فوریه تسویه خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میرور، صندوق بین المللی پول در گزارشی اعلام کرد که به دنبال ایجاد یک پلتفرم پرداخت، بدهی های معوقه سریلانکا بر مبنای یک برنامه مشترک با مقامات ایرانی، پرداخت شده و تا فوریه سال ۲۰۱۸ تسویه خواهد شد.
سریلانکا تا اواسط سال میلادی گذشته ۴۲ میلیون دلار بدهی معوق به ایران داشت که ۱۳ میلیون دلار آن در سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ به دلیل مشکلات در فرآیند پرداخت، ایجاد شده بود.
به تاخیر افتادن پرداخت پول واردات نفت ایران از سوی سریلانکا در سال ۲۰۱۳ به دلیل موانع پرداخت ناشی از تحریمهای آمریکایی آغاز شد. این بدهی رو به رشد باعث نقض شرایط وامی شده که از سوی صندوق بین المللی پول در اختیار سریلانکا قرار گرفته بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟