او چيزی برای رياست كم ندارد
مسئول كميته داوران فدراسيون دوچرخهسواري گفت: زنگيآبادي با توجه به سوابق درخشان خود براي پست رياست فدراسيون چيزي كم ندارد.
مهرداد صفرزاده در گفتوگو با فارس عنوان كرد: با توجه به اين كه سياست رئيس سازمان تربيتبدني بر اساس حضور كارشناسان رشتههاي ورزشي در راس فدراسيونها است بايد بگويم كه علي زنگي آبادي با سوابق درخشاني كه در رشته دوچرخهسواري دارد گزينه مناسبي بوده و چيزي براي رياست اين فدراسيون كم ندارد.
وي افزود: حال كه مسئولان سازمان تربيتبدني تصميم گرفتهاند از مديران ورزشي در سطح كلان مديريتي استفاده كنند، بايد از نظر مالي نيز كاملا از اين افراد حمايت كنند تا بتوانند شرايط لازم را براي رسيدن به موفقيتهاي مورد نظر فراهم سازند.
صفرزاده در خصوص عملكرد انصاري در فدراسيون در مدت 4 ماه حضور خود به عنوان رئيس، تصريح كرد: انصاري با توجه به اين كه اطلاعي از اين رشته نداشت سعي كرد از كارشناسان اين ورزش در فدراسيون كمك بگيرد و از نظر مالي اين رشته را حمايت كند. اگر موفقيتي هم براي وي حاصل شد، به واسطه حضور كارشناساني همچون زنگيآبادي در فدراسيون بود.
علي سعيدلو رئيس سازمان تربيتبدني در حكمي علي زنگي آبادي را به عنوان سرپرست فدراسيون دوچرخهسواري معرفي كرد.


