صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش ایران به تشکیل نیروی مرزی آمریکا در سوریه

کد خبر: ۷۶۴۹۲۵
| |
6423 بازدید
واکنش ایران به تشکیل نیروی مرزی آمریکا در سوریه

بهرام قاسمی با اشاره به اعلام مقامات ایالات متحده آمریکا مبنی بر تشکیل یک نیروی مرزی جدید در سوریه، آن را مصداق عینی مداخله آشکار در امور داخلی کشور‌ها خواند که علاوه بر پیچیده‌تر کردن بحران سوریه، موجب بی ثباتی و اشتعال بیشتر زبانه‌های آتش در این کشور خواهد شد.

به گزارش میزان، قاسمی افزود: آنچه قابل تامل می‌نماید این است که این رویکرد و تصمیم آمریکایی‌ها در زمانی آشکار می‌شود که ارتش سوریه و نیرو‌های هم‌پیمان آن، پیروزی‌های قابل توجه و بزرگی در مبارزه با گروه‌های تروریستی داعش و النصره به دست آورده اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همراه با فدراسیون روسیه و جمهوری ترکیه تلاش می‌کنند از طریق گفتگو‌های روند آستانه و ایجاد مناطق کاهش تنش، شعله‌های این بحران را مهار کرده و تاکنون نیز دستاورد‌ها و موفقیت‌های چشمگیری داشته اند.

قاسمی در پایان تاکید کرد هر چند دیر هنگام است؛ اما زمان آن فرا رسیده است که ایالات متحده آمریکا با تغییر سیاست‌های مداخله جویانه و مخرّب خود در منطقه، در سریع‌ترین زمان ممکن نیرو‌های خود را از این کشور خارج و اجازه دهد مردم این کشور پیرامون سرنوشت و آینده خود به آن گونه که اکثریت مردم می‌خواهند تصمیم گیری نمایند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات