صفحه خبر لوگوبالا تابناک
در روزهای پایانی هفته

هوای کشور سردتر می شود

کد خبر: ۷۶۴۷۱
| |
6939 بازدید
|
۱
طبق اطلاعات نقشه های هواشناسی در روز پنجشنبه به دلیل خروج سامانه بارش زا از کشور دمای هوا در نیمه های شمالی کاهش می یابد و در روز جمعه برای غرب سواحل و بخشهای مرکز و استانهای خوزستان، بوشهر و هرمزگان ابرناکی و بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، نقشه های هوشناسی سامانه بارش زا را در نیمه شرقی کشور، سواحل دریای خزر و به طور پراکنده در شمالغرب، غرب، مرکز و دامنه های جنوبی البرز نشان می دهد که از غروب از سمت غرب کشور خارج از تراکم ابرها کاسته می شود و تا اواخر وقت امروز به طور کامل از مرزهای شرقی خارج می شود.

همچنین در پی خروج سامانه بارش زا از کشور دمای هوا در نیمه های شمالی کاهش می یابد و در روز جمعه برای غرب سواحل و بخشهای مرکز و استانهای خوزستان، بوشهر و هرمزگان ابرناکی و بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

از شنبه بعد از ظهر با ورود سامانه فعال دیگری ابتدا در نواحی جنوب غرب، غرب، تا حدی شمال غرب سپس در جنوب و مرکز کشور بارش اغاز می شود و از اوایل روز یکشنبه علاوه بر مناطق فوق دامنه های جنوب البرز و سپس نیمه شرقی کشور را نیز در بر می گیرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
هوا بس ناجوانمردانه سرد است
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان