صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شروط عمار حکیم برای پیوستن به ائتلاف حیدر العبادی

کد خبر: ۷۶۴۴۲۰
| |
3939 بازدید

یک منبع از جریان حکمت امروز (یکشنبه) از شروط رهبر این جریان برای پیوستن به ائتلاف النصر به ریاست حیدرالعبادی خبر داد.

به گزارش ایسنا، این منبع در مصاحبه با سومریه نیوز گفت: عمار حکیم، رهبر جریان حکمت دیدگاه خود را پیرامون امکان ایجاد یک ائتلاف سیاسی با ائتلاف النصر که رهبری آن را حیدرالعبادی، نخست وزیر عراق بر عهده دارد، ارائه داده است.

این منبع خاطرنشان کرد که عمار حکیم عنوان کرده است که ملی گرا بودن این ائتلاف یک شرط اساسی بوده و نمی‌توان به رویکردهای پیشین بازگشت.

این منبع که نخواست نامش فاش شود، گفت: عمار حکیم همچنین عنوان کرده است وجود برنامه واقعی که در ساختن کشور نقش داشته باشد و حضور نامزدهای جوان و همچنین ملی گرا بودن ائتلاف، یک مثلث طلایی است که هیچ ائتلافی بدون آنها نمی‌تواند به موفقیت دست یابد.

وی افزود: این نقشه راهی است که تمامی طرف‌ها در مورد آن توافق نظر دارند و جهت گیری‌ها در مرحله آتی با محوریت آن خواهد بود.

پیشتر جاسم محمد جعفر، از نمایندگان پارلمان عراق گفته بود که مناقشات پیرامون ائتلاف النصر ادامه دارد و اطلاعاتی مبنی بر پیوستن جریان صدر و حکمت به این ائتلاف وجود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟