توضیح دادستان تهران درباره خودکشی یک زندانی

کد خبر: ۷۶۲۹۲۵
| |
5313 بازدید

دادستان تهران گفت: هفتاد نفر دیگر از متهمان آشوب‌های اخیر آزاد شدند.

به گزارش ایسنا، عباس جعفری دولت آبادی در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در پی دستگیری تعدادی از متهمان آشوب‌های اخیر و در راستای اجرای دستور رییس قوه قضاییه مبنی بر ضرورت تفکیک میان افراد فریب‌خورده و عوامل اصلی این آشوب‌ها، تعداد 70 نفر دیگر از متهمان پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی و با اخذ ضمانت آزاد شدند.

دادستان تهران همچنین در خصوص خودکشی یکی از متهمان در قرنطینه زندان اوین، اظهار داشت: پس از این حادثه با حضور فوری بازپرس دادسرای جنایی در محل وقوع، پرونده قضایی تشکیل گردید، از مأموران زندان و مطلعین تحقیقات لازم به عمل آمد و موضوع در دست بررسی است؛ ضمن آن‌که مراتب به خانواده متوفی اعلام شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت