صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سوژه

مهمانی عجیب نامزد دبیرکلی برای خرید رای از مجمع کمیته المپیک

نماینده مجلسی که در این موضوع دخیل و عضو هیات رئیسه مجلس نیز هست، در کارنامه خود ید طولایی در سفر همراه تیم‌های مختلف ورزشی به کشورهای مختلف دارد. این ضیافت قرار است در دفتر فعال اقتصادی مورد نظر برگزار شود
کد خبر: ۷۶۱۹۵۶
| |
3585 بازدید
|
۱

در آستانه برگزاری این انتخابات، برخی از نامزدها به‌شکل‌های مختلف در تلاش هستند که بتوانند بیشترین رأی مجمع را به خود اختصاص دهند و یکی از کرسی‌نشینان چهارساله آینده در کمیته ملی المپیک باشند.

به گزارش تابناک ورزشی، یکی از کاندیداها که برای پست دبیرکلی نام‌نویسی کرده، برای رسیدن به این کرسی دست به کار عجیبی زده است. این کاندیدا که از افراد باسابقه در ورزش است، امروز (شنبه) با همکاری یکی از نمایندگان مجلس و همچنین یک فعال اقتصادی در حوزه بیمه، رؤسای فدراسیون‌ها را به ضیافتی دعوت کرده است.

در خصوص نماینده مجلس که در این موضوع دخیل و عضو هیات رئیسه مجلس نیز هست، تسنیم نوشته که باید به آمار سفرهای ورزشی او اشاره کرد. گویا او در کارنامه خود ید طولایی در سفر با تیم‌های ورزشی به کشورهای مختلف دارد. این ضیافت قرار است در دفتر فعال اقتصادی مورد نظر برگزار شود تا در قبال کارهایی که صورت می‌گیرد، رؤسای فدراسیون‌های دعوت‌شده به نامزد مورد نظر رأی دهند.مهلت ثبت‌نام برای شرکت در انتخابات کمیته ملی المپیک بعد از ظهر روز گذشته (جمعه) به پایان رسید؛ انتخاباتی که 30 نفر در آن نام‌نویسی کردند و قرار است دوشنبه 25 دی ماه برگزار شود.

پایان ثبت‌نام انتخابات کمیته المپیک؛هاشمی نیامد+اسامی نهایی کاندیداها

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
معاند اشوبگر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
بعد میگن چرا مردم اعتراض میکنند . بفرمائید به رانت خواری علنی در روز روشن
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟