صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پرورش:

كوتاهي فدراسيون باعث نرسيدن شد

آيا يك ورزشكار كه مي‌خواهد به مسابقات برون‌مرزي اعزام شود بايد چنين امكاناتي داشته باشد؟ تمام زحمات موتورسواران و بخصوص ثابتي‌فر كه مي‌توانست با حضور در مسابقات يكي از سكوهاي قهرماني را بدست آورد از بين رفت و بي‌ارزش شد.
کد خبر: ۷۶۰۹۳
| |
1749 بازدید
عضو تيم ملي موتوركراس گفت: كوتاهي فدراسيون موتورسواري و اتومبيلراني باعث اعزام نشدن به مسابقات قهرماني آسيا شد.

عليرضا پرورش در گفت‌و‌گو با فارس پس از اعزام نشدن به مسابقات آسيايي اظهار داشت: بيش از يك ماه در اردو آماده‌سازي بوديم. تمامي هزينه‌هاي خوراك، پوشاك و موتور را از جيب‌مان مي‌پرداختيم و با تلاش شبانه‌روزي اميدوار بوديم به مسابقات رياض عربستان اعزام شويم و بتوانيم عملكرد موفقي داشته باشيم اما كوتاهي فدراسيون باعث شد نتوانيم به مسابقات اعزام شويم.

وي ادامه داد: فدراسيون موتورسواري از يك ماه پيش گذرنامه هاي ما را گرفت تا براي اعزام به رقابت‌ها اقدام كند اما زماني را براي دريافت رواديد اختصاص داد كه ديگر كار از كار گذشته بود و عربستان نيز رواديد را صادر نكرد تا فدراسيون نشان دهد ارزشي براي موتورسواران كشور قائل نيست.

عضو تيم ملي موتوركراس درباره شرايط و امكاناتي كه فدراسيون براي اردوي تداركاتي مهيا كرده بود گفت: امكاناتي كه ما براي اردوي آماده‌سازي داشتيم در حد صفر بود. در شرايطي كه ورزشكاران بايد در اردوي تداركاتي از نظر خوراك و ساير موارد در شرايط خوبي باشند ما مجبور بوديم تا ساعت 5 بعداز ظهر گرسنگي بكشيم و بعد از جيبمان براي خودمان غذا تهيه كنيم.

وي ادامه داد: آيا يك ورزشكار كه مي‌خواهد به مسابقات برون‌مرزي اعزام شود بايد چنين امكاناتي داشته باشد؟ تمام زحمات موتورسواران و بخصوص ثابتي‌فر كه مي‌توانست با حضور در مسابقات يكي از سكوهاي قهرماني را بدست آورد از بين رفت و بي‌ارزش شد.

چهارمين راند مسابقات موتوركراس قهرماني آسيا قرار بود با حضور عليرضا پرورش و اميررضا ثابتي‌فر از ايران در كشور عربستان برگزار شود كه موتورسواران ايراني به دليل صادر نشدن رواديد از آخرين و مهمترين رقابت سال 2009 آسيا بازماندند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟