صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستور روحانی درباره بازداشت شدگان حوادث اخیر

کد خبر: ۷۶۰۶۳۹
| |
22310 بازدید

معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران از دستور اکید رئیس‌جمهور و مسئولان وزارت کشور برای عدم تکرار داستان ناخوشایند سال‌های قبل درخصوص بازداشت‌شدگان خبر داد.

محسن نسج همدانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در پاسخ به این سوال که چه تمهیداتی مبنی بر عدم تکرار اتفاقات سال‌های گذشته درخصوص بازداشت‌شدگان اندیشیده شده است، گفت: آقای رئیس‌جمهور و همچنین مسئولان عالی وزارت کشور دستورات اکیدی را صادر کرده‌اند تا داستان ناخوشایند سال‌های قبل تکرار نشود.

وی در پاسخ به سوالی درباره تعداد بازداشت‌شدگان تجمعات غیرقانونی روز گذشته در تهران هم اظهار داشت: مسئول اعلام رسمی آمارها و گزارش‌ها وزارت کشور است و مسئولان وزارت کشور باید در این رابطه اظهارنظر کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟